Wie vind het nou niet leuk om échte post te ontvangen? Een leuke kaart met een lieve groet? Zomaar even laten weten dat je aan iemand denk. Of om simpelweg een kale muur gemakkelijk op te fleuren met een leuke kaart. Ik ben zo iemand die blij wordt als ik weer eens een kaartje uit de brievenbus haal, of als ik leuke woonkaarten tegen kom. Daarom ben ik naast mijn eigen bloemenwinkel, Winkeltje van Kim, ook nog steeds lekker aan de slag met het vormgeven, om zo, hopelijk veel meer mensen aan te steken met het 'kaartjes virus'.

Ik vindt het een heerlijk gevoel als ik opdrachten krijg van klanten met speciale wensen en deze naar wens kan afleveren. Neem geboorte- en trouwkaarten. Dit moet helemaal top zijn in z'n hele geheel.

Geboortekaartjes zijn zo'n belangrijk deel geworden voor de aanstaande ouders. Het mooie hiervan vindt ik om de kaartjes zo te kunnen ontwerpen dat de aanstaande ouders er een goed gevoel bij krijgen voor hun toekomstige kleintje. Niet alleen het ontwerpen maar alles er om heen, papier & enveloppen uitzoeken hoordt hier natuurlijk ook bij. 

Heb je vragen of speciale wensen? Ik sta voor alles open, dus neem gerust contact met me op.

Liefs,

Kim

© 2017 - 2023 KaartjesvanKIM | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel